Yritys

Eino Korhonen perusti yrityksen vuonna 1978. Alan kokemus oli kertynyt hänelle sähkötarvikkeita valmistavasta ja toimintansa lopettaneesta Puristustuote Oy:stä. Eino näki kovin kilpaillulla toimialalla kuitenkin olevan kysyntää tuotannon osaajalle ja savolaisella yrittäjäluonteellaan uskoi vahvasti itseensä. Omien tuotteiden ohella luotiin nopeasti alihankintakumppanuuksia. Silloisen Nokia Kaapelin kanssa käynnistyikin yhteistyö hyvin nopeasti jo vuonna 1980 ja varsinainen erikoistuminen sopimusvalmistukseen alkoi.

Perheyhtiön alkutaival oli kivikkoinen, mutta tulevaisuuteen uskoen Eino ja Ritva Korhonen tekivät perheyhtiön pioneerityön sen ensimmäiseen sukupolven vaihtumiseen asti. Eino Korhonen vaikuttaa edelleen elämäntyöhönsä emoyhtiön hallitustyössä yhdessä vaimonsa Ritva Korhosen kanssa.

Operatiivisessa johdossa ovat toisen sukupolven yrittäjät Rami Korhonen ja Arja Korhonen. Pitkäjänteisestä työstä sekä vahvasta ja monipuolisesta osaamisesta sopimusvalmistajana kertoo mm. se, että sopimusvalmistuskumppaneitamme ovat tänä päivänä mm. Nordic Aluminium/Lival Group, Ensto Finland, Ensto Ensek, Selcast Oy, Oy Airam Electric Ab, MPBolagen, Ledil ja Kone Oyj.

sormet